Apple

iPhone XR säljer mycket sämre än väntat!

Apples senaste smartphone iPhone XR släpptes på marknaden för ungefär två månader sedan. Det ser däremot ut som att Apple har problem med försäljningen av mobilen! 

Enligt en källa har iPhone XR sålt 20% sämre än vad Apple hade räknat med. Orsakerna till varför tillverkaren kan ha beräknat så fel kan vara många, men en av dessa är antagligen att vissa länder tar extremt mycket för XR och att det helt enkelt då är mer värt att köpa en iPhone XS eller XS Max.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...