Huawei

Japan säger hejdå till Huawei

Efter att Huawei:s finanschef greps i Kanada för bedrägeri fick USA vatten på sin kvarn till att fortsätta att förbjuda försäljning av Huawei:s produkter. Nu ser det även ut som att Japan tagit efter amerikanerna! 

Nu har systerbolagen till amerikanska Sprint och T-Mobile sagt sitt i Japan; att man inte tänker använda sig av Huawei:s master till 5G. Istället ser det ut som att operatörerna kommer använda sig av två företag från Norden: Nokia och Ericsson.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...