Apple

Person stämmer Apple för falsk marknadsföring!

I USA går det att stämma allt och alla för det mesta. Så även stora företag så som Apple, ett företag som nu blivit stämt för ”falsk marknadsföring”. 

Personen hävdar att Apple marknadsför telefonerna iPhone XS och XS Max med en sådan bakgrund så att det inte går att se att telefonerna fått flärpar på framsidorna. Utöver det sägs det även att ”Apple överdriver antalet pixlar för att få displayerna att se extra bra ut”.

notch-a

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...