Apple

Face ID 2.0 har potential att bli snabbare

Apple lanserade iPhone X under hösten 2017. Det var också då företaget hoppade fingeravtrycksläsaren för att satsa 100% på Face ID, alltså upplåsning med ansiktet. 

Grejen med första generationens Face ID är däremot att den är långsammare mot konkurrenternas motsvarigheter. Det tar i alla fall någon sekund för Apples telefoner att låsa upp. Det kan jämföras med OPPO Find X som har en liknande teknik som hinner fälla ut och in kameran och dessutom låsa upp mobilen under ungefär samma tidsspann.

Så, det finns potential till att förbättra Face ID Apple!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...