Huawei

Huawei Mate 30 Pro sägs få ”mycket mer skärmyta”

I oktober nästa år kommer Huawei troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Mate 30 Pro. Nu har de första spekulationerna ramlat in! 

Enligt nya uppgifter kommer Huawei Mate 30 Pro få ”mycket mer skärmyta jämfört mot föregångaren Mate 20 Pro”. Förhoppningsvis betyder det att Huawei valt att ta bort den gigantiska flärpen i Mate 20 Pro. Det skulle å andra sidan kunna innebära att Mate 30 Pro kan komma att sakna 3D Face Unlock, och jag tror inte det är aktuellt för Huawei just nu.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...