Hem Huawei Mate 60 kan få tre 50 MP-kameror

Huawei Mate 60 kan få tre 50 MP-kameror

Huawei Mate 60 Cover 2

Vi vet att Huawei kommer hålla ett event den 4 augusti där nya HarmonyOS 4 kommer att visas upp för allmänheten. Men det ryktats om att tillverkaren kanske även kommer visa upp ny hårdvara på det här evenemanget.

Sedan tidigare har det spekulerats om att Huawei Mate 60 kan bli en av dessa nya hårdvaror. Enligt källor kommer den här mobilen få tre stycken kameror på baksidan och man menar att alla dessa kommer få en upplösning på 50 MP. Troligen kommer mobilen utrustas med en “vanlig” kamera, en för optisk zoom och en tredje för vidvinkel. Det skulle ju vara toppen om dessa kommer få lika antal megapixlar eftersom det troligen kan resultera i att bilderna du tar förhoppningsvis kommer se likvärdiga ut oavsett objektiv.

Via