Hem Oppo säljer vikbara telefoner som tåget i hemlandet

Oppo säljer vikbara telefoner som tåget i hemlandet

Gsmarena 002

En analys har nyligen publicerats på webben som visar att Oppo sålt väldigt många smartphones av den vikbara typen i företagets hemland Kina. Det bör också observeras att alla vikbara smartphones världen över finns att köpa i Kina, så detta ger oss ett hum om vilken tillverkare folk tycker gör bäst vikbara smartphones när man inte är tvingad att välja ett specifikt fabrikat.

Det ser nämligen ut som att väldigt många kineser köpt en vikbar smartphone från Oppo i Kina. Mer specifikt handlar det om att tillverkaren fullständigt dominerade marknaden med vikbara smartphones genom att stå för 31% av alla sålda vikbara telefoner under årets första kvartal. Mer exakt verkar Find N2 Flip vara en storsäljare i landet och det rapporteras om att den också sålt helt okej utanför Kina.

Ni kan läsa den fullständiga rapporten här.