Huawei

Nytt test visar att Huawei Mate 20 Pro har snabbast laddning upp till 90%

MrWhoseTheBoss har nyligen laddat upp ett nytt laddtest på sin YouTube-kanal där han jämför hur snabbt olika telefoner från diverse tillverkare laddar! 

Några telefoner som ingår i testet är bland annat OnePlus 6T, 6T McLaren Edition, OPPO Find X och Huawei Mate 20 Pro. I testet visade sig att 6T McLaren Edition hann upp först till 100% följt av Huawei Mate 20 Pro. Däremot laddade Mate 20 Pro upp till 90% först av alla telefoner i testet, ett test ni kan se nedan!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...