Huawei

Huawei Nova 4 presenterad med en primär 48 MP-kamera!

Huawei har under morgonen hållit ett event där man visat upp den nya mobilen Nova 4. Den här mobilen har bland annat utrustats med en primär 48 MP-kamera på baksidan! 

På framsidan har Huawei Nova 4 fått en 6,4 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Under huven hittar vi chippet Kirin 970 tillsammans med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter tre kameror varav den ena är en primär 48 MP-kamera (flera megapixlar till folket). Den sekundära kameran har fått upplösningen 16 megapixel medans den tredje kameran fått upplösningen 2 megapixel. På framsidan sitter en ensam 25 MP-kamera.

I övrigt har Nova 4 fått ett 3400 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 9 Pie från start. Det är oklart om mobilen kommer till Sverige.

Screenshot Capture - 2018-12-17 - 09-44-09

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...