Samsung

Samsung Galaxy S10 kommer få mindre hål i displayen – så här kan det se ut!

Den 20 februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy S10.

Nu har det inkommit uppgifter om att Samsung Galaxy S10 kommer få ett mycket mindre kamerahål mot för vad Galaxy A8s fått. Det sägs bero på att Galaxy S10 kommer få en OLED-panel och att Samsung därför kan minska storleken på hålet.

Det låter minst sagt intressant!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...