Honor Huawei

Huawei Honor View 20 läcker ut på bild

Huawei Honor kommer hålla ett event nästa år där man kommer presentera den nya mobilen Honor View 20, en mobil som nu fångats på bild! 

Bilden nedan visar att Honor View20 kommer få tre kameror på baksidan. Vi vet sedan tidigare att den primära kameran kommer få en upplösning på 48 MP, precis som Huawei Nova 4 som presenterades under gårdagen.

På framsidan kommer mobilen troligtvis få ett hål för kameran tillsammans med en liten kant under displayen, men det återstår naturligtvis att se!

Screenshot Capture - 2018-12-18 - 15-43-07.png

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...