Samsung

Samsung Galaxy F1 kan få dubbla batterier

Samsung kommer med största sannolikhet närvara på nästa års CES-mässa där företaget kan komma att visa upp det nya flaggskeppet Galaxy F1! 

Jag rapporterade för en tid sedan om att Galaxy F1 troligtvis kommer få ett 6000 mAh-batteri. Det låter som ett gigantiskt batteri för en smartphone, men man måste ha i åtanke att det ska driva en 7,3 tumsskärm också.

Nu har det hur som helst inkommit uppgifter om att Galaxy F1 inte kommer få ett stort 6000 mAh-batteri utan att telefonen kommer få dubbla 3000 mAh-batteriet. Det blir mycket spännande att se hur det kommer bli!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...