Sony

Är det här Xperia N1?

Sony kommer troligtvis närvara på nästa års CES-mässa (i januari) där tillverkaren kan komma att presentera den nya Xperia N1-serien. 

Av bilden ovan att döma kommer Sonys kammande flaggskepp, Xperia N1, få tre kameror på baksidan. Precis som storebrodern Xperia XZ4 ser det även ut som att N1 kan komma att få tre kameror på baksidan. Vad enheten kommer få för specifikationer är oklart, men jag kan tänka mig att mobilen kommer få processorn Snapdragon 710 med 6 GB RAM.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...