HMD Global Nokia

Nokia 8 uppdateras till Android 9 Pie!

HMD Global har under dagen börjat skicka ut Android 9 Pie till företagets första flaggskepp Nokia 8! 

Uppdateringen innebär att Nokia 8 fått ett bättre läge för att köra två appar sida-vid-sida. Utöver det innehåller Android 9 Pie ett gäng andra godbitar. Batteritiden i Nokia 8 ska till exempel ha förbättrats markant.

Android 9 Pie rullas ut till Nokia 8 löpande, något som innebär att alla inte får uppdateringen samtidigt.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...