OnePlus

Bild på OnePlus kommande 5G-smartphone läcker!

OnePlus har under en längre tid gått ut och sagt att tillverkaren kommer hålla ett event nästa år där man kommer visa upp en helt ny 5G-smartphone. Nu kan en bild ha läckt ut på enheten! 

Av bilden ovan att döma kommer OnePlus kommande 5G-smartphone bli tillgänglig i rött. Utöver det ser det ut som att mobilen kommer få två kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Under huven kommer processorn Snapdragon 855 husera tillsammans med minst 6 GB RAM-minne.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...