Samsung

”Samsung Galaxy S10 med 5G håller på att tillverkas för fullt”

Den 20 februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där man kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. Nu har tipsaren Ice Universe gått ut med lite nya uppgifter kring Galaxy S10 med 5G! 

Enligt tipsaren kommer Samsung Galaxy S10 med 5G få en gigantisk 6,7 tumsskärm (antagligen med Quad HD+- upplösning). Utöver det påstår han att telefonen endast kommer bli tillgänglig i hemlandet Sydkorea samt i USA. Dessutom ska telefonen ha fått en 5G-logga som ska vara ”väldigt cool” enligt Ice Universe.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...