Huawei startar upp gigantisk undersökning för att undvika framtida ban

USA har i princip bannlyst Huawei. Samma sak gäller även för Japan. Detta är naturligtvis något Huawei vill göra något åt. 

Det har nu framkommit att Huawei kommer satsa 2 miljarder dollar på att satsa fullt ut på Cybersäkerhet. Detta då Huawei vill minska risken att bli bannade i flera länder. Nyligen gick till exempel Norge ut och berättade att man inte hade full tillit till Huawei.

En talesperson från Huawei har nyligen sagt följande:

“Locking out competitors from a playing field cannot make yourself better. We think any concerns or allegations on security at Huawei should be based on factual evidence,” its rotating chairman Ken Hu said. “Without factual evidence we don’t accept and we oppose those allegations.”

Via

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...