OnePlus

OnePlus 6T är årets mobil enligt MKBHD #Google

MKBHD har nyligen släppt en video där han listar vilka telefoner han tycker varit de bästa som släppts under 2018. Han tycker bland annat att OnePlus 6T är den bästa telefonen som släppts under 2018! 

Han tycker att OnePlus 6T är en grym smartphone på alla sätt och vis. Han tycker till exempel inte att det finns några direkta svagheter med telefonen. OnePlus 6T är inte den enda telefonen som får pris i hans video utan ett gäng andra telefoner får även pris. Hela videon kan du se nedan!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...