Android Apple

Nu kommer 5G till USA!

Den amerikanska operatören AT&T har nyligen avslöjat när man kommer sätta igång 5G-nätet i USA.

Datumet som anges är 21 december, vilket innebär att 5G kommer sättas igång på fredag i USA. En talesperson från operatören har sagt följande:

”This is the first taste of the mobile 5G era. Being first, you can expect us to evolve very quickly. It’s early on the 5G journey and we’re ready to learn fast and continually iterate in the months ahead.”-Andre Fuetsch, president, AT&T Labs and chief technology officer, AT&T

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...