Samsung

Samsung Galaxy S9 erhåller den sista betan innan skarp realise #Google

Samsung har nyligen börjat skicka ut en ny uppdatering till flaggskeppen Galaxy S9 och S9+.

Uppdateringen innehåller diverse buggfixar för mobilerna. Samsung har till exempel åtgärdat buggen för samtal (att det inte gick att ringa), att skärmen flimrade samt sena notiser. Allt detta och mycket mer ska ha fixats i den senaste uppdateringen.

Den stabila versionen av Android 9 Pie kommer rullas ut i januari nästa år.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...