OnePlus

OnePlus visar upp hur RAM-minnet i OnePlus 6T McLaren Edition ser ut!

I tisdags släpptes OnePlus 6T McLaren Edition. Nu har OnePlus släppt en bild där man visar upp hur RAM-minnet ser ut i 6T McLaren Edition! 

Precis som jag nämnt tidigare så har OnePlus 6T McLaren utrustats med 10 GB RAM. Det kan jämföras med vanliga 6T som ”bara” erbjuder 8 GB RAM. OnePlus har sagt följande om 10 GB RAM i företagets nyaste version av 6T:

”#OnePlus6T McLaren Edition har 10 GB RAM så att du aldrig behöver kompromissa. Never settle for less again.”

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...