Huawei

Påstådd bild på Huawei P30 Pro tillsammans med specifikationer!

I mars nästa år kommer Huawei troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet P30 Pro. Nu kan en ny bild tillsammans med specifikationer ha läckt! 

Av bilden nedan att döma kommer Huawei P30 Pro få fyra kameror på baksidan. Enligt samma källa kommer P30 Pro få 6 och 8 GB RAM, en avancerad 3D-kamera på framsidan för Face Unlock, sakna ett hörlursuttag, få förbättrade kameror mot Mate 20 Pro, processorn Kirin 980 samt Android 9 Pie tillsammans med gränssnittet EMUI 9 från start.

Bilden och specifikationerna bör ni ta med en nypa salt.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...