Samsung

Benchmark på Samsung Galaxy S10 Lite läcker – får en Full HD+- display

I februari nästa år kommer Samsung med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. Nu har ett benchmarktest läckt ut på Galaxy S10 Lite. 

Testet avslöjar att Samsung Galaxy S10 Lite kommer få en Full HD+- upplöst display. Dessutom avslöjas det att Galaxy S10 Lite kommer få formatet 19:9. Utöver det ser det ut som att telefonen kommer bli tillgänglig med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne tillsammans med processorn Exybos 9820.

samsung-galaxy-s10.jpg

Via Lets Go Digital

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...