Google Pixel

Samtalsproblem med Pixel 3 och Pixel 3 XL

Precis som förra årets Google Pixel 2 och Pixel 2 XL har årets Pixel-telefoner drabbats av en hel del problem och buggar. Nu har ännu fler problem upptäckts!

Det senaste problemet med Pixel 3 och Pixel 3 XL är att telefonerna har problem med att ringa samtal. Problemet innebär att personen på andra sidan inte hör dig de inledande sekunderna av samtalet. Detta är givetvis en bugg som Google inom kort förhoppningsvis kommer ha löst.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...