Apple

Apple levererar böjda iPad Pro

Sedan årets iPad Pro släpptes i början av november har flera personer reagerat på att vissa enheter är böjda direkt ur förpackningen.  

Nu har Apple gått ut och förklarat att ”det inte är något fel” på de böjda enheterna. Tillverkaren skriver att böjen kommit till vid produktionen men att det inte påverkar plattans specifikationer så som prestandan eller displayen.

Apple-admits-that-some-iPad-Pro-tablets-are-shipping-with-a-slight-bend-but-says-it-is-not-a-defect.jpg

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...