OnePlus

OnePlus skickar ut ny uppdatering till ”5” och ”5T”

OnePlus har nyligen börjat skicka ut en ny uppdatering till mobilerna OnePlus 5 och OnePlus 5T. Det rör sig om Beta 23 och Beta 21!

Den senaste betan till OnePlus 5 och OnePlus 5T innehåller bland annat förbättrad upplåsning med ansiktet. Utöver det ska OnePlus ha fixat touchproblemet med applådan, fixat till bättre färgåtergivning bakom navigeringsknapparna samt skickat med säkerhetsuppdateringen för december-månad.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...