Google

Google Chrome får funktion för att förhandsgranska länkar!

Google håller på att utveckla sin webbläsare Google Chrome hela tiden. Nu har det inkommit uppgifter om att Google börjat skicka ut en ny uppdatering för utvecklare! 

Den nyaste versionen av Google Chrome innehåller en funktion så att du kan förhandsgranska länkar utan att du behöver lämna huvudsidan. Läget är något komplicerat att aktivera (se video nedan) men kommer troligtvis bli enklare att aktivera när funktionen kommer i skarp version.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...