OnePlus

OnePlus 7 ser ut att bli otroligt ful (personlig åsikt)

Under gårdagen tros en bild ha läckt ut på OnePlus kommande flaggskepp ”7”. Jag tycker att telefonen som läckt ut på bilden är otroligt ful! 

Jag tycker att telefonen på bilden såg ut som en gammal telefon från Nokia med den runda formen runt de bakre kamerorna. Utöver det ser det ut som att OnePlus 7 kommer få samma kantiga form som Nokia 920. Jag hoppas således att OnePlus 7 inte kommer se ut som bilden ovan visar, men det återstår att se!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...