OnePlus

Ny, läckt bild kan visa både OnePlus 7 och 7 Pro

Under gårdagen spreds en bild på nästa enhet från OnePlus. Det är svårt att säga om det rör sig om företagets kommande 5G.-mobil eller om det handlar om uppföljaren till OnePlus 6T. 

Av bilden ovan att döma kommer OnePlus presentera åtminstone två mobiler under 2019. Jag skulle tippa att den vita enheten är OnePlus 7 Pro (då den saknar fingeravtrycksläsare på baksidan som det ser ut). Men det kan givetvis vara så att den röda versionen är OnePlus 7 Pro och att den fått en fingeravtrycksläsare både i displayen och på baksidan.

Dock tror jag att den röda enheten är OnePlus 7 medans den vita är 7 Pro (alltså den som har stöd för 5G).

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...