Sony

Det ser ut som att Xperia XZ4 kommer få fingeravtrycksläsaren placerad på sidan!

Det ser ut som att Sony kommer närvara på nästa års MWC-mässa där tillverkaren kommer visa upp den nya Xperia XZ4-serien. 

Xperia XZ2 och XZ3 har bägge fått fingeravtrycksläsarna placerade på baksidan. Det ser däremot ut som att Sony kommer återgå till att placera läsaren på baksidan i Xperia XZ4. Många har klagat på att läsaren sitter för långt ner i XZ2 och XZ3 och antagligen har Sony tagit åt sig av kritiken och satsar på att flytta läsaren till en bättre plats!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...