Google

Vilka enheter kommer drivas av Google Fuchsia?

Jag misstänker att Googles operativsystem Fuchsia kommer släppas för allmänheten någon gång under 2019. Men vilka enheter kommer kunna drivas av det nya operativsystemet? 

Det har tidigare framkommit att Google kommer satsa på att ge Fuchsia till en drös enheter. Detta inkluderar bland annat bilar. När det kommer till enheterna så kommer säkerligen en drös mobiler och surfplattor drivas av systemet. Magkänslan säger även att Google kan komma att ersätta Chromebooks med det nya systemet.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...