Samsung

Samsung Galaxy Note 8 kommer erhålla Android 9 Pie (bekräftat)

När Samsung presenterade det nya gränssnittet One UI var det tveksamheter kring om förra årets flaggskepp skulle erhålla det nya gränssnittet. 

Nu rapporteras det om en medlem på XDA som lyckats installera den stängda betan av One UI och Android 9 Pie på Samsung Galaxy Note 8. Då allt fungerar som det ska betyder det att Samsung Galaxy Note 8 kommer erhålla Android 9 Pie och One UI.

Detta betyder även att Galaxy S8 och S8+ kommer uppdateras till One UI med Android 9 Pie.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...