OnePlus

OnePlus nya flaggskepp kan bli tillgänglig i rött från start

OnePlus ”huvudfärger” har sedan starten 2013 varit rött och svart. Trots det har det varit ont om telefoner från tillverkaren med den färgkombinationen. 

Av gårdagen bild att döma kan det hända att OnePlus kommer visa upp en röd version av antingen OnePlus 7 eller företagets kommande telefon med stöd för 5G. Jag hoppas naturligtvis även att den här telefonen kommer få svarta detaljer och att OnePlus inte väntar med att släppa den utan att de presenterar den samtidigt som de ”vanliga” färgerna!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...