Samsung

Rykte: nästa flaggskepp heter Samsung Galaxy S10 Edge!

Sedan Samsungs alla flaggskepp blev utrustade med edge har Samsung inte haft med varumärket Edge i namnen på mobilerna.

Det ser däremot ut att kunna ändras i och med lanseringen av Galaxy S10. Det ser ut som att Samsung kommer presentera mobilerna S10 Lite (som antagligen kommer få platt skärm), S10 Edge (som kommer få en böjd display) samt Galaxy S10+ som också förväntas få en böjd display.

Det kan således betyda att Galaxy S10 Lite och S10 Edge kommer få samma skärmstorlek, men det återstår att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...