Apple

Vissa iPhone-modeller bannas från Tyskland

Vi vet att Apple sedan en tid tillbaka håller på och tjafsar med Kina över företagets försäljning av iPhones i landet.

Nu har det även inkommit uppgifter om att Qualcomm försökt bannat Apple från den tyska marknaden och dessutom lyckats. Det innebär att Apple inte säljer några iPhones från iPhone 7 till iPhone 8 Plus i företagets egna butiker i Tyskland. Däremot säljer alla övriga butiker fortfarande iPhones som vanligt.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...