Samsung

Så här ser Samsung Galaxy S10 – mobilerna ut!

I februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. Tack vare ett benchmarktest som läckte ut tidigare idag vet vi redan en hel del om de kommande mobilerna. 

Vi vet att Samsung Galaxy S10 Lite kommer få en 5,8 tumsskärm med Full HD+- upplösning i formatet 19:9. Vanliga Galaxy S10 kommer få en 6,1 tumsskärm med Quad HD+- upplösning i formatet 19:9 medans Galaxy S10+ kommer få samma display-egenskaper som Galaxy S10 fast med en något större 6,4 tumsskärm.

Ovan ser ni en bild som Ben Geskin skapat baserat på dessa läckor.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...