Wear OS

Google Fit får bättre inflytande i TicWatch

Google började för en tid sedan skicka ut Wear OS 2.2 till kompatibla smarta klockor. Många av TicWatch:s klockor kunde till exempel uppdateras till Wear OS 2.2. 

I och med den senaste uppdateringen har du nu tillgång till Google Fit direkt från hemskärmen med ett svep till vänster. Innan Wear OS 2.2 skickades ut så hade man bara tillgång till tillverkarens egna hälsoapp, men så är det alltså inte längre.

https://www.androidpolice.com/2018/12/20/ticwatch-users-can-now-set-google-fit-as-their-default-left-swipe-app/

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...