OnePlus

OnePlus Find X – det skulle verkligen vara en drömlur!

OnePlus och OPPO är ägs av samma kinesiska företag: B&B Electronics. Detta går att se på att OnePlus och OPPO:s mobiler påminner en hel del om varandra på utsidan. 

Det skulle vara rena rama drömmen om OnePlus skulle släppa en telefon som skulle kunna se ut som OPPO Find X. OnePlus hade säkert gjort det också – om deras kunder var villiga att lägga runt 10 000 kronor på en mobil. Om det är något företag som skulle släppa en telefon som liknar OPPO Find X (fast som säljer sina produkter i Sverige) så är det OnePlus då de har en lagom ”nördig” målgrupp som köper deras produkter!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...