Apple

Apple kan ha ny iPad Mini på ingång

Det var ett antal år sedan Apple presenterade den senaste iPad Mini-modellen. Nu ser det däremot ut som att man kan komma att visa upp en ny mini-tablet inom kort! 

Det har inte framkommit något om vilka specifikationer plattan kan komma att få, men jag misstänker att nya iPad Mini kommer få en skärm på 7,9 tum med Retina-upplösning. Utöver det ser det även ut som att Apple kommer visa upp två nya större iPads med en skärmstorlek på runt 10″.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...