Huawei

Därför dröjde det för Huawei att skicka ut Android 9 Pie till sina mobiler (spekulation)

Jag har under en längre tid klagat på att det tagit lång tid för Huawei att skicka ut Android 9 Pie till sina mobiler. Nu tror jag att jag vet varför det tagit sådan tid för Huawei! 

Grejen är den att Huawei troligtvis dröjt på att skicka ut Android 9 Pie till P20 och P20 Pro för att de även ville optimera EMUI 9 och Android 9 Pie till flera enheter. Från Huawei-familjen har även Mate 10 Pro-ägare nu fått uppdateringen liksom de som äger en Honor 10 från Huawei:s systerbolag Honor.

De ville alltså inte skicka ut uppdateringen till en och en mobil utan ta allt på samma gång, vilket jag kan förstå 🙂

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...