Google

Google: YouTube testar förbättring!

Google har nyligen börjat testa en ny funktion till YouTube som ger appen en nyhet som många troligtvis kommer uppskatta! 

I dagens YouTube-app så har man inte möjlighet att bestämma vilka videos som ska spelas upp efter den videon du valt att kolla på. Nu ser det däremot ut som att Google håller på att kolla på en lösning så att du ska filtrera vad du vill kolla på efter den videon som du kollar på.

Det ser ut som att det rör sig om en beta-version för tillfället, men funktionen bör rullas ut inom kort i en skarp version av YouTube.

Screenshot Capture - 2018-12-21 - 12-15-21.png

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...