Samsung

Samsung Galaxy S10 har börjat tillverkas – nu kan vi förvänta oss flera läckor!

Den 20 februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. 

Nu har det inkommit uppgifter om att Samsung börjat producera Samsung Galaxy S10-mobilerna. Källan nämner att ”vi kan förvänta oss flera läckor inom de kommande veckorna”. Vi vet sedan tidigare att Galaxy S10 Lite kommer få en 5,8 tumsskärm, att Galaxy S10 kommer få en 6,1 tumsskärm medans Galaxy S10+ kommer få en 6,4 tumsskärm.

Samtliga enheter kommer antagligen drivas av Samsungs processor Exynos 9820.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...