Samsung

Samsung Galaxy A10 kan bli företagets första smartphone med fingeravtrycksläsare i displayen

Samsung har sedan en tid tillbaka avslöjat att man kommer utrusta Galaxy S och A-serien med fingeravtrycksläsare under displayen, och det ser ut som att Galaxy A-serien kommer bli först ut! 

Nu sägs det att Samsungs kommande smartphone Galaxy A10 kommer bli den första telefonen från Samsung som kommer få en fingeravtrycksläsare placerad bakom displayen. Galaxy A10 kommer med största sannolikhet använda sig av en optisk fingeravtrycksläsare och ingen från Qualcomm som Galaxy S10-mobilerna sägs göra.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...