Samsung

Samsung Internet 8.2 rullas nu ut!

Samsung har nyligen börjat rulla ut version 8.2 av företagets egna webbläsare ”Internet”. Den nya uppdateringen innehåller nyheter och buggfixar! 

Den stora nyheten i Samsung Internet 8.2 är att webbläsaren fått bättre stöd för Bixby. Du ska nu kunna styra hela webbläsaren endast med hjälp av din röst. Du ska till exempel kunna säga åt webbläsaren att söka på olika saker. Utöver det ingår en funktion (som kom i version 8.0) där webbläsaren använder både din Wi-Fi och mobiluppkoppling om en fil hämtas.

Naturligtvis ingår även ett gäng buggfixar.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...