Google

Google Kamera uppdateras till Razer Phone 2

En utvecklare har nyligen kommit på hur man kan dra nytta av den sekundära linsen i Razer Phone 2! 

Eftersom att Google:s egna kamerapp används till sökjättens egna mobiler som bara har utrustats med en kamera på baksidan så är det inte konstigt att appen inte har stöd för smartphones med dubbla bakre kameror. Hur som haver: nu har en snubbe på XDA fixat så att man kan använda bägge kameror i Razer Phone 2 med Google Kamera!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...