Samsung

Operatörens svar gällande 5G logga på alla Samsung Galaxy: ”det låter bättre!”

I morse skrev jag om att den amerikanska operatören AT&T kommer ge alla telefoner från Samsung (oavsett om de har stöd för funktionen eller ej) en 5G-logga. Nu har operatören svarat på varför de kommer märka upp det på det här viset!

Jag tycker det låter som en mycket konstig taktik av operatören. Hur som helst har AT&T sagt att ”utvecklingen går framåt” som svar på varför alla Samsung-mobiler som kommer med Android 9 Pie (och som kommer erhålla uppdateringen). Svaret känns mycket tveksamt och det återstår att se om operatören verkligen kommer märka upp sina mobiler på det viset.

ViaVia

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...