Apple

Är det här 2019 års iPhone?

Den 12 september nästa år kommer Apple troligtvis hålla ett event där företaget kommer visa upp nya iPhones. Nu kan en bild ha publicerats som kan visa hur företagets kommande telefon kommer se ut! 

Det har under en längre tid spekulerats om att Apple kommer gå tillbaka till det mer kantiga formspråket. Detta är något bilden ovan visar då enheten nästan ser ut som en iPhone 5S på baksidan och längs med kanterna. Naturligtvis ser vi samma typ av framsida som på årets senaste telefoner från Apple.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...