Samsung

Ny bild publiceras på Samsung Galaxy S10 och S10 Plus

Den 20 februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp de nya mobilerna Galaxy S10 och S10+. 

Nu har en ny bild publicerats som kan visa hur mobilerna kan komma att se ut. Av bilden nedan att döma kommer Galaxy S10 få två kameror på baksidan medans Galaxy S10+ ser ut att få tre kameror på baksidan. På framsidan ser det ut som att Galaxy S10 kommer få en kamera medans Galaxy S10+ kommer få dubbla kameror på baksidan.

View this post on Instagram

Galaxy S10 | S10+ 🔥 By @samsung.unleashed

A post shared by Samsungist (@samsungist) on

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...