Google

Kommer en Go-version av Google Fuchsia?

Under nästa år misstänker jag att den första mobilen med Googles nya system Fuchsia kommer släppas. Men kommer det nya operativsystemet bli tillgängligt i flera varianter? 

Jag misstänker att Google kan komma att släppa en Go-version av Fuchsia i framtiden. Det rör sig alltså om en förenklad version av Google:s kommande system Fuchsia. Däremot tror jag att det kommer dröja ett bra tag innan Google kommer visa upp någon Go-version av systemet.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...