Huawei

Ny bild visar Huawei P30 Pro!

I mars nästa år kommer Huawei med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya P30-serien. Nu har en ny bild skapats på P30 Pro! 

Av bilden i det här inlägget att döma kommer Huawei P30 Pro få fyra kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Baksidan ser även ut att bli tillgänglig i blått. På framsidan ser det istället ut som att P30 Pro kommer få en ”drop-flärp” tillsammans med en liten kant under skärmen.

Huawei P30 Pro kommer drivas av processorn Kirin 980 tillsammans med 8 GB RAM-minne.

Huawei-P30-Pro-render.jpg

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...